Povrat proizvoda | Odbojkaska oprema
Besplatna poštarina iznad 250 €
Stručni savjet
SL | HR
Ukupno: 0,00 €

Dostava: Hrvatska

Povrat proizvoda

Povrat proizvoda

Potrošač ima pravo u roku od 30 dana od dana primitka robe obavijestiti trgovca (na kontakt e-mail: info@odbojkaskaoprema.hr) da odustaje od ugovora bez navođenja razloga za svoju odluku. Troškovi nastali od strane potrošača u vezi s otkazom ugovora su troškovi vraćanja robe; roba mora biti vraćena najkasnije u roku od 30 dana od dana podnesene obavijesti o odustajanju od ugovora (kupnje). Roba mora biti vraćena neoštečena i u jednakoj količini. Povrat isplate će se izvršiti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o odustajanju od ugovora.
 

Upute za vraćanje robe

Kada kupujete proizvode u internet trgovini prije kupnje proizvode nije moguće fizički vidjeti, tako da vam omogućujemo mogućnost povrata robe – odustajanje od ugovora unutar zakonskih rokova predviđenih Zakonom o obveznim odnosima i Zakonom o zaštiti potrošača. Želimo da postupak povrata bude što je moguće brži i jednostavniji, iz tog razloga pripremili smo kratak popis onoga na što je potrebno obratiti pozornost prilikom kupnje na daljinu:
 
·         Otvorite paket pažljivo i držite ga u istom stanju sve dok niste posve uvjereni da je to odgovarajući proizvod,
·         Kada kupujete odjeću ili odjeću za kupanje ispravno provjerite veličinu oblaćenjem preko druge odjeće (ne na golu kožu),
·         Ako predmet vratite osobno u jednoj od poslovnica, omogućite pregled službenika,
·         nenamjerno uklanjanje zaštitnih filmova i materijala može uzrokovati štetu na proizvodu (tamne lakirane površine)
·         roba s vidljivim tragovima korištenja (prašina, dlake, ogrebotine, mrlje, prljavština) nema pravo na povrat, jer je higijenski upitna
Proizvodi kupljeni na daljinu, nisu namijenjeni za korištenje u zakonskom roku u kojem je moguće odustajanje od ugovora.
Mogućnost odustajanja od ugovora je namijenjena tome, da se proizvod otvori, a zatim pregleda i, ako Vam se ne sviđa, ili su Vaša očekivanja drugačija, odustanete od kupnje. Ove preporuke ne vrijede ako je predmet neispravan kod kupnje ili ne djeluje - u tom slučaju kupnju je potrebno reklamirati. 
 

Povrat oštećene pošiljke

Ako ste primijetili da je kod isporuke proizvod ili pošiljka fizički oštećen, nema sadržaja, ili pokazuje znakove otvaranja, morate pokrenuti postupak za reklamaciju na info@odbojkaskaoprema.hr. Zajedno ćemo pokušati riješiti nastali problem.
 

Jamstvo

Proizvođač je dužan po zakonu osigurati kupcu jamstvo za pravilno funkcioniranje kupljene robe. Jamstvo kupac može zahtjevati izravno od proizvođača ili njegovog ovlaštenog servisera. Kupac uvažava jamstvo proizvoda koji imaju certifikat jamstva i uz račun prodavača.

Proizvođač je dužan obaviti servis u jamstvenom roku od 45 dana od dana primitka robe, ako se ne zamjenjuje proizvoda sa drugim ekvivalentnim ineoštećenim proizvodom.

Kupac može uvažavati jamstvo i kod prodavača, ali i tom slučaju važi odredba iz prethodne rečenice.

Povrat robe garancijom provodi se u skladu s uvjetima propisanim od strane proizvođača naznačenihu jamstvu, kupac za povrat nema troškova.
Ako želite vratiti pošiljku na naš trošak, to možete učiniti, tako da se dogovorite s našim suradnicima na info@dbojkaskaoprema.hr. U skladu s dogovorom na Vašu će adresu biti poslana dostavna služba koja će preuzeti pošiljku.